dimarts, 11 d’abril del 2023

Novetats de turisme i viatges (part II)

En el passat article del blog, "Novetats de turisme i viatge (part I)", us detallàvem les recents novetats de primavera🌼. Concretament, us donàvem idees de destins de proximitat i escapades de cap de setmana. 

Avui, us oferim un recull de destins turístics que requereixen un viatge de llarg recorregut; també us oferim una llista de les últimes novetats de literatura de viatges. 

Viatges de llarg recorregut: tal com el seu nom indica són destins que comporten un desplaçament llarg. Habitualment solen ser viatges amb avió i, per tant, el destí mereix uns quants dies per visitar-lo amb calma.


📚Literatura de viatges: llibres sobre viatges amb valor literari. La literatura de viatges descriu típicament les experiències de l'autor en un viatge de plaer. Solen ser llibres on el narrador explica les seves experiències, sentiments, escenaris viscuts, o les memòries o reflexions sobre un viatge... A la biblioteca hi dediquem un racó dins de la secció de turisme. T'animem a fer-li una ullada i viatjar a través de la literatura. Estem segurs que és una bona manera de complementar la informació del teu futur destí.  

També et pot interessar: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!