dimarts, 20 de desembre del 2022

Experiències viatgeres: Màgia a Disneyland París

La Raquel ens explica l'experiència de la seva visita a un dels parcs més màgics del món. El parc Walt Disney Studios, juntament amb el parc annex Disneyland Park, formen Disneyeland París, probablement el parc d’atraccions més important de tot Europa. L’un i l’altre es complementen, de tal manera que es poden comprar entrades per separat o conjuntament per a tots dos parcs.
  • L’experiència: Vam anar-hi l’estiu de 2022 i va coincidir amb el trentè aniversari, fet que ens va permetre viure una experiència encara més màgica. 
  • Tipus de viatge: En família.
  • Dies: Tres dies. 
  • Com arribar-hi: Hi vam anar amb avió (fins a París). 
  • Com moure’s: Vam anar amb taxi fins a Disney.
  • Sobre l’allotjament i àpats: Hotel + entrada als dos parcs + àpats.
  • Restaurants: Vam deixar-los reservats amb antelació mitjançant l'aplicació de Disney.
  • Informació que cal tenir en compte sobre el MagicPass: Amb el MagicPass vam poder accedir a tots dos parcs: Disneyland i Walt Disney Studio. Oblida't d'entrades, targetes de crèdit, vals de menjars i claus d'habitació. Tot el que necessites per gaudir d'una estada farcida de diversió a Disneyland Paris és el MagicPass. És un tot inclòs i et permet accedir amb gran facilitat a pràcticament tots els elements de la teva reserva. A la nostra arribada a l'hotel ens van lliurar un MagicPass i és vàlid durant tota l'estada. 

Les millors atraccions de Walt Disney Studios i Disneyland:

☆Big Thunder Mountain: Una de les millors atraccions a Disneyland Paris. Aquesta és la muntanya russa per excel·lència de Disneyland Paris. És la nostra atracció preferida, perquè té un bon punt d'emoció sense arribar a ser extrema. Va ràpid i té un parell de caigudes fortes, però se’n gaudeix molt tot el recorregut. Simula una mina abandonada al llunyà oest americà. 

☆Star Wars Hyperspace Mountain: Hyperspace Mountain no pot faltar en la llista de millors atraccions de Disneyland Paris. Això sí, només en gaudiràs si t’agraden les emocions fortes. L'atracció està ambientada en el món de StarWars. Emprendràs un viatge a l'espai en un coet que assoleix més de 70 quilòmetres per hora. El recorregut és ple de girs bruscos, caigudes i fins i tot loops. L'atracció és interior, en total foscor, amb música i efectes especials a tot volum.

Buzz lightyear laser Blast: Aquesta és una de les millors atraccions de Disneyland Paris per riure a cor què vols. Ens vam divertir molt disparant els enemics de BuzzLightyear amb una pistola làser! L'atracció està pensada per gaudir i recomanem compartir-la amb una altra persona.

Studio tram tour: Behind the Magic: Una atracció certament sorprenent. El que comença com un plàcid trajecte en trenet pels decorats de diverses pel·lícules acaba sent un preciós muntatge del que representa estar enmig d’una pel·lícula de ficció en què un terratrèmol i una tempesta acaben donant pas al trencament d’un presa. La força de l’aigua que sembla caure sobre el trenet (i t’esquitxa) és enorme, i arrossega en part un camió que sembla, per moments, que s’esllavissarà també per sobre el trenet. La versemblança és realment sorprenent i una autèntica prova de fins on poden arribar els efectes especials de les pel·lícules. Apta per a tots els públics.

Cruch's Coasters: Una de les atraccions més noves del Disney Studios i de les que té més acceptació (i, per tant, més cues). Està basada en la pel·lícula Buscant en Nemo i es tracta d’una muntanya russa que transcorre a una velocitat força elevada, amb un bon grapat de corbes tancades i bucles. La major part del recorregut es fa a les fosques, sobre una tortuga que permet l’entrada de fins a quatre persones alhora (dues de les quals van d’esquena). La veritat és que és una atracció impressionant i permet l’entrada a tots els infants de més de 107 centímetres (és a dir, gairebé tots els nens i nenes de més de 5 anys). 

Ratatouille: Una altra de les atraccions estrella del parc, que, a més, està d’estrena, ja que la seva obertura va ser l’estiu del 2014. Apta per a tots els públics. Hi pugen de quatre en quatre en unes vagonetes amb forma de ratolí i portes unes ulleres que permeten la visualització de l’entorn en tres dimensions. A partir d’aquí, entres en un món gegantí, format per una sèrie de pantalles contínues que et fan sentir com un autèntic ratolí que es va colant per les diverses dependències d’un restaurant. L’efecte aconseguit és molt bo. A més, podríem parlar, fins i tot, d’un efecte 4D, ja que quan el ratolí (nosaltres) s’amaga sota els fogons de la cuina, sents escalfor i hi ha moment en què quedes esquitxat perquè el tap d’una ampolla s’obre de sobte. Una atracció molt bonica, de la qual pot gaudir tota la família, ja que no hi ha límit d’altura.

Toy Soldiers Parachute Drop: Una altra de les atraccions per a tota la família, ja que permet que la utilitzin tots els infants de més de 81 centímetres. Aquesta atracció de Disney Studios simula que formes part d’un comandament de soldats disposats a tirar-se en paracaigudes. Per això, puges, en grups de quatre, fins a una altura considerable, abans que la plataforma es deixi caure al buit. Els usuaris individuals passen per una altra cua i van omplint els buits que queden, de manera que fan molta menys cua.

En general... La gent és molt amable, tot està molt ben cuidat i net. Realment cap punt negatiu, tot està perfectament estudiat per poder gaudir del parc. Recomano anar-hi almenys un cop a la vida i no em considero una persona gaire amant dels parcs d'atraccions, però Disneyland és especial i únic.

Com planificar el viatge: Vam contractar-lo amb una agència de viatges, ens ho van organitzar tot i va va ser un encert, però es pot fer en línia sense cap problema. 

A qui recomanaries el viatge?: Ideal en família, perquè és un lloc màgic amb molt entreteniment. 

El destí en tres paraules: Diversió, somnis i màgia. 

Podeu veure més experiències viatgeres aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!