dimecres, 3 de març del 2021

Lletres i vins 2021



T'agrada el món del vi? El mes de març dediquem varies activitats per donar a conèixer la DO Alella! Torna Lletres i Vins 2021.

  • Aparador cultural “Biblioteques amb DO Alella”: Al llarg de tot el mes de març l’aparador cultural de la biblioteca estarà dedicat al territori DO Alella.
  • Exposició de fotografies del concurs Vinstagram DO Alella: Durant tot el mes de març es podrà visitar a la zona d’acollida de la biblioteca, una selecció de fotografies del concurs “Vinstagram” de la DO Alella.
  • Dissabte 6 de març, a les 11 h: Hora del conte virtual. “El ratolí Valentí descobreix el vi”, a càrrec de la Companyia Patawa i a través de les xarxes socials de la Biblioteca.
  • Dilluns 15 de març, a les 18.30h. Dionís nu. Peça teatral virtual transmèdia; interpretació lliure de la vida del Déu Dionís. Monòleg i acompanyament audiovisual de representacions artístiques (obres de pintura, escultura mosaic, etc.) de la vida de Dionís. Inscripcions: b.masnou.jc@diba.cat.
  • Dimecres 17 de març, a les 18.30 h. Club de lectura virtual. Comentari del llibre de John
    Steinbeck, El raïm de la ira. Coordinarà la tertúlia l’escriptora Maria Carme Roca. Més informació: b.masnou.jc@diba.cat.
  • Divendres 19 de març, a les 17 h. Cinefòrum virtual. Comentari de la pel·lícula "Cuento de Otoño", dirigida per Eric Rohmer. Activitat a càrrec d’Enric Ros. Inscripció prèvia: b.masnou.jc@diba.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!