dijous, 12 de desembre del 2019

Descobrim... el Marroc (part II)

Després de l'experiència del viatge en grup de quatre dies al Marroc, us oferim els punts més interessants per conèixer i viatjar al destí de l'any.

Per què visitar el Marroc? Idees perquè us animeu a visitar-lo.

El Marroc i acció:
Ait Ben Haddou
El Marroc és un dels destins preferits pel que fa localitzacions i decorats cinematogràfics. Casablanca, Gladiator, Babel, La joia del Nil són alguns exemples d'escenaris de grans produccions i que des del sofà de casa us poden transportar al Marroc. Algunes localitzacions, com és el cas d'Ait Ben Haddou (ciutat fortificada), o bé l'estudi Ouarzazate (un dels estudis de cinema més grans del món) són punts turístics imprescindibles si us apassiona el món del cinema.

Senderisme i autenticitat a l'Atles:
Si us agrada caminar, el trekking o la BTT, el Marroc és el vostre destí! L'Atles us permet anar descobrint pobles autèntics i sense turistes! És habitual llogar un guia turístic amb un burro que us acompanyarà a fer una ruta (el burro us portarà l'equipatge) i el guia facilita també el menjar i els refugis o l'hospedatge. I per als més valents, a pujar al Toubkal, el pic més alt del Marroc (amb 4.167m).

Marràqueix:
El centre de Marràqueix és un punt indispensable per sentir de ben a prop l'ambient i el bullici dels carrers. A més de visitar els monuments, és fonamental perdre's pels carrers de l'enorme i caòtic Soc, regatejar per comprar algun record, fotografiar la preciosa Medina i menjar i passejar per la famosa plaça Jemaa el-Fna.


Cultura i gastronomia: 
A només dues hores d'avió, la gastronomia i les tradicions d'aquest destí són ben diferents. Productes i gastronomia de gran qualitat. No deixeu de tastar els cuinats fets amb tagín (olles de fang tradicionals fetes a mà), el pa artesanal, o el cuscús elaborat amb espècies... I tot acompanyat amb el te amb menta que preparen de manera exquisida.


Més informació a:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!