dijous, 6 de juny del 2019

Viatge de lluna de mel perfecte

La primavera i l'estiu són estacions ideals per celebrar casaments i festes, que sovint finalitzen amb una bonica tradició de marxar i emprendre un dels millors viatges de la vida. Triar bé el destí és important per afrontar aquesta experiència amb il·lusió i amb ganes de compartir uns dies màgics.

La Guía para la luna de miel perfecta ajuda a escollir el viatge que més s'adapta a les  necessitats de cada parella i indica pros i contres de cada destí. A més a més, aporta idees i consells pràctics i originals, o un divertit qüestionari per trobar el vostre lloc ideal segons el que més us agrada.

Minilluna de mel: A vegades un viatge llarg no és possible per motius familiars, econòmics o de feina. Cap problema, també és una bona opció fer una petita però intensa escapada a un lloc increïble més a prop. París, Londres, Sevilla, Sicília o qualsevol illa de les Balears són destinacions perfectes i per a totes les butxaques i que no oblidareu fàcilment.

Lluna de mel de luxe:
Seychelles
  • Seychelles: Amb una naturalesa imponent, cales secretes de sorra blanca i aigua turquesa, i amb una oferta d'allotjaments sorprenents. Aquells que estan disposats a pagar-ho, no ho oblidaran.
  • Costa Azul: Per a una lluna de mel glamurosa, l'emblemàtica Costa Blava o Costa d'Atzur francesa és difícil de superar. Restaurants amb estrelles Michelin, iots de luxe, i vins i cellers d'excel·lent qualitat fan que sigui una experència única.
Per als amants de la naturalesa:
  • Costa Rica: Perfecta per obrir la finestra i poder gaudir de la natura al 100%. Tucans, peresosos i una fauna extraordinària entre paradisos de platges tropicals.
  • Madagascar: Perfecte per perdre's entre tanta naturalesa i amb una fauna única al món (els lèmurs). Paisatges i postes de sol imponents amb majestuosos baobabs sortiran recollits a les vostres millors fotos. 
Catarates d'Iguazú, Argentina
Lluna de mel LGTB:
  • Ciutat del Cap: Un acollidor lloc per a parelles LGTB que vulguin experimentar la cultura africana amb un punt sofisticat. Platges de moda, escalades, un tast entre vinyes i una nit de marxa a De Waterkant és una de les activitats que no us podeu deixar escapar. 
  • Argentina: Primer país llatinoamericà que va legalitzar el matrimoni entre persones del mateix sexe, un país de contrastos que us deixarà bocabadats, des de glaciars fins a les cascades d'Iguaçú.
Carreteres romàntiques: Per a aquells que vulguin una experiència inoblidable en cotxe, us presentem un parell d'itineraris amb glamur.
  • Costa Amalfitana (Itàlia): Ruta costanera al sud de Nàpols, un lloc de refugi per escriptors i estrelles del cinema. De Sorrento a Ravello hi ha 40 quilòmetres de carretera entre escarpats precipicis i boscos exuberants, amb vistes precioses. Una parada a les precioses localitats de Positant i Amalfi seran la cirereta perfecta del viatge. 
  • Carretera de la costa del Pacífic, EUA: Aquesta carretera ressegueix la costa del Pacífic, amb fortes onades i balenes que us poden acompanyar durant el trajecte. El tram de Califòrnia, la coneguda Highway 1, és de les millors rutes del món. Comença a San Diego i acaba al nord de San Francisco. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!