dijous, 7 de març de 2019

Què fem les biblioteques amb DO?

El 2019 té lloc la setena edició de "Biblioteques amb DO", el projecte que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya, entre les quals, la Biblioteca del Masnou Joan Coromines, un tret distintiu i autòcton amb el qual es vol subratllar l’arrelament de cada servei bibliotecari amb el seu entorn.

El mes de març és el mes de la DO Alella, de la qual el Masnou forma part. És per aquest motiu que organitzem diverses activitats relacionades amb el món del vi. 
  • Del 15 de gener al 31 de març. 2n Concurs Instagram DO Alella: #vinstagramdoalella19 Consulta’n les bases a la Biblioteca. 
  • Dimecres 6 de març a les 18.30 h. Maridatge de vins i flors: Vins de la DO Alella maridats amb flors comestibles. Una experiència per descobrir els sabors i les olors que la natura ens ofereix. A càrrec del sommelier Arnau Marco. Places limitades, cal inscripció prèvia.
  • Dissabte 16 de març, a les 8.30 h. Sortida al VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya. L'activitat inclou anada i tornada amb autobús i visita guiada al Museu. Sortida a les 8.30 h i retorn a les 13.30 h. Places limitades, cal inscripció prèvia, del 25 de febrer al 12 de març.
  • Dimecres 20 de març, a les 18.30 h. Tertúlia literària. Comentari de la novel·la La força d'un destí, de Martí Gironell, amb la presència de l'autor. Tertúlia conduïda per l’escriptora Maria Carme Roca. Exemplars disponibles a la Biblioteca. Entrada lliure.
  • Dissabte 23 de març, a les 11 h. Cinefòrum. Es projectarà la pel·lícula Entre copas, d'Alexander Payne, estrenada el 2004 i guanyadora d'un Oscar. A càrrec d’Eric Ros, que comentarà la pel·lícula amb els participants. Entrada lliure.
  • Dimecres 27 de març, a les 18.30 h. Tastavins i tastamots. Tastavins i tastamots vol ser una aproximació a l’apassionant món del vi, combinant-lo amb tot un reguitzell de jocs de paraules. Els assistents jugaran amb enigmes de paraules relacionats amb els vins. A càrrec de Miquel Sesé. Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. Entrada lliure.
  • Dissabte 30 de març, a les 11 h. L’Hora del Conte, El raïm inquiet, d’Elisenda Guiu. Cristina Peralta ens explicarà el conte El raïm inquiet, d’Elisenda Guiu. Per a famílies amb infants a partir de 4 anys. Entrada lliure.

Més informació del projecte  Biblioteques amb DO
Informació de les activitats programades i inscripcions: Biblioteca Joan Coromines del Masnou (tel.: 935 571 888 o b.masnou.jc@diba.cat).

Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies!