dijous, 23 de novembre de 2017

Escapades a ciutats irresistibles (part II)


Després de descobrir les magnífiques ciutats de Dubrovnik i Milà, avui us presentem dues ciutats més. Quina us agrada més?

Porto: Millor destí europeu 2017, segons la votació de la institució European Best Destination.

Aquesta ciutat portuguesa conquesta per la seva història, però, alhora, per la seva modernitat cosmopolita.

L'imprescindible: La Ribeira do Porto, una de les zones més antigues de la ciutat. La visita sobre el riu Duero, amb els seus ponts i les casetes típiques amb la roba estesa als balcons, forma un conjunt paisatgístic únic al món. Els rabelos (embarcació típica de Portugal) s'han transfomat en símbol de la ciutat i, sens dubte, són una oportunitat única i romàntica per als visitants per recórrer el Duero amb un pintoresc vaixell.

A més a més: Coneguda internacionalment, la lliberia Lello és considerada una de les més boniques del món. Font d'inspiració de l'escriprotra J. K. Rowling, clienta de la llibreria mentre va viure a Portugal.

Edimburg: Fascinant ciutat d'Escòcia, Edinburgh, pronuncieu Edinboro, atreu milers de visitants. La ciutat es recorre fàcilment a peu o amb bicicleta (hi ha nombrosos carrils per a bicis). 

L'imprescindible: El castell d'Edimburg, situat al cim d'una roca volcànica coneguda com Castle Rock, en ple nucli urbà, és un dels llocs més visitats d'Escòcia. Al llarg del temps, el castell ha estat residència reial, fortalesa i presó.

A més a més: Els pubs i restaurants d'Escòcia amb espectacles són un dels millors llocs per gaudir d'una genuïna sessió de música celta i veure l'ambient escocès més autèntic. Els més valents podeu tastar-hi un scotch whisky, la beguda nacional d'Escòcia.  

Biografia:

Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies!