dimarts, 1 de desembre del 2015

Contes per a adults a la biblioteca i més

La narradora Jordina Biosca
ens explicarà contes per adults
Aquest mes de desembre el comencem programant una sessió de contes per adults. Convençuts que a tothom agrada escoltar històries, i volent demostrar-ho a tots i totes, el dijous dia 3 de desembre ens visita la narradora Jordina Biosca amb "Sir Gawain i el cavaller verd". Sir Gawain és el nebot del Rei Artús. Celebrant conjuntament nobles i cavallers les festes de Nadal a la cort del rei, un misteriós cavaller tot ell de color verd irromprà al palau i desafiarà a qualsevol dels presents a una juguesca amb ell... Si voleu saber com acaba la història, us esperem a les set de la tarda, a la sala polivalent de la biblioteca.

Dissabte dia 12 a les 11 h, celebrem el Nadal a la biblioteca amb un concert de cant coral interpretat per la Coral Infantil i Juvenil UNESCO del Masnou, sota el títol "Un conte de Nadal", dirigida per Montse Pons.

I com sempre, la tertúlia literària de la biblioteca: dimecres dia 23 de desembre, a les 19 h, es comentarà la coneguda novel·la 1984, de George Orwell. En aquesta novel·la, de lectura molt encertada aquests dies, l'escriptor descriu una societat controlada per les pantalles, amb un sistema dirigent que li indica com cal viure, pensar i actuar; en definitiva, una societat controlada i manipulada. La sessió del club de lectura serà conduïda per l'escriptora Maria Carme Roca.

Com l'any passat, la Xarxa de Biblioteques del Maresme col·labora en la recollida de donatius per la Marató de TV3, enguany dedicada a recaptar fons per a la investigació i tractament de la diabetis i l'obesitat. Si passeu per la biblioteca podreu agafar un llibre a canvi d'un donatiu.

Finalment, volem recordar-vos les afectacions que tindran les festivitats a l'horari d'obertura de la biblioteca: A part dels festius oficials, la biblioteca romandrà tancada dilluns dia 7, dijous dia 24 i dijous dia 31 de desembre; també tancarà dissabte dia 2 de gener. Romandrà oberta en horari de matí (9.30 a 13 h) dimarts dia 5 de gener.

Salut i bones festes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!