dijous, 28 de maig del 2015

Viatjar amb infants, és possible?

El manual que avui us recomanem és un llibre per a totes les persones que han decidit tenir fills i que no per això han renunciat a la seva passió: viatjar!

Planificar un viatge amb nens pot esdevenir una experiència única i una oportunitat per aprendre altres costums i compartir moments amb la família però, fins i tot visitar destinacions properes pot provocar moltes inseguretats, dubtes i interrogants: són massa petits encara? Portem tot l’itinerari planificat o és millor improvisar? Què és imprescindible ficar a l'equipatge? Quina documentació necessitem? Com els motivem per què no s'avorreixin? Què fem si no els agrada el menjar? Aguantaran bé els trasllats? I si els passa alguna cosa o cauen malalts?

La guia viajar con niños respon a aquestes preguntes i a tots els dubtes que pugueu tenir de cara a preparar les vostres vacances i sortides amb infants: suggeriments, trucs i idees pràctiques per triar el millor destí, així com jocs i entreteniments que poden ser molt útils en algun moment del viatge. També trobareu consells per prevenir malalties i resoldre problemes de seguretat i altres dificultats que puguin sorgir.

Tant si voleu començar a viatjar amb nadons com amb nens i nenes més grans, ja sigui per viatjar al mateix país o a l’estranger, és important saber quina és la informació necessària perquè el viatge triat esdevingui una experiència inoblidable per a tota la família.

Recordeu que a l’àrea infantil trobareu la secció viatjar amb infants, un espai amb un munt de propostes i excursions per a realitzar amb família, així com guies especialitzades per als petits viatgers. Si encara esteu pensant on anar aquestes vacances no us la perdeu, segur que trobareu idees i escapades ben originals! 

Tot seguit us recomanem algunes guies que podreu consultar i agafar en préstec: 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!