divendres, 10 d’abril del 2015

Cap de setmana al Masnou

Avui us presentem tres propostes molt diverses, entre les quals podreu escollir la que més us agradi o s’adeqüi a les vostres necessitats. Totes 3 les podreu gaudir al Masnou, la primera és una activitat cultural, la segona familiar, i la darrera esportiva. 

Visita a la Mina d’aigua
La visita guiada a la Mina d’aigua és una oportunitat per a submergir-vos sota terra per descobrir un tram de les mines d’aigua Cresta i Malet, que formen part d’un laberint de galeries de 27 km. La visita és guiada i gratuïta cada segon diumenge de mes, a les 11 h. A causa de l’aforament limitat de l’equipament es requereix inscripció prèvia al Museu Municipal de Nàutica (telèfon 93 557 18 30).

A tota màquina amb el trenet!
Situat al Parc Caramar, a Ocata, el trenet de cinc polzades es posarà en marxa aquest diumenge per a tots els nens i nenes que hi vulguin pujar. El tren, que és de la mida d’un nen, fa un petit recorregut que permet observar la vegetació del parc. Es posa en funcionament el segon i quart diumenge de cada mes i no cal inscripció prèvia. Ho organitza l'associació Amics del Ferrocarril del Masnou.

Caminada dels tres pobles
Ideals per aquells que volen aprofitar l’inici de la primavera per connectar amb la natura. Aquesta activitat té com a objectiu conèixer el territori i fomentar la trobada entre les tres viles del Masnou, Alella i Teià. La sortida de la caminada serà a les 9 h des d'Alella i el Masnou (Plaça Ramón y Cajal), i a les 9.30 h des de Teià, i finalitzarà al migdia al CAT Teià Cella Vinària, on totes les persones participants gaudiran gratuïtament d'un esmorzar. Tingueu en compte que les inscripcions són limitades.

Vegeu tota la informació de les activitats comentades a: www.elmasnou.cat. I si us interessa saber més de la història del Masnou no dubteu en buscar-la a la secció de Col·lecció local de la biblioteca. 

Fotografia: Interior de la Mina d'aigua. Autora: Escarlata Blanco

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!