dilluns, 2 de juny del 2014

Premis Literaris Goleta i Bergantí 2014

La XXXV edició dels Premis Literaris Goleta i Bergantí ja tenen guanyadors. El veredicte del jurat es va fer públic durant la gala que es va celebrar el divendres 30 de maig a l'Espai Escènic Ca n'Humet. Com en edicions anteriors, els membres del Grup d'Aficionats al Teatre del Masnou (GAT) van fer una lectura dramatitzada d'alguns dels textos guanyadors. Durant l'acte, la Jove Orquestra de Cambra del Masnou també va interpretar algunes peces musicals.

En les seves intervencions, tant l'alcalde, Pere Parés, com el regidor de Cultura, Jaume Oliveras, van agrair la participació dels més de 150 infants i joves i van felicitar els guanyadors. Els edils també van remarcar i agrair la col·laboració de les escoles i les famílies perquè continuïn fomentant hàbits tan beneficiosos entre els infants i els joves com la lectura i l'escriptura.

La novetat principal de la convocatòria d'enguany és que s'ha centrat en el foment de l'escriptura entre els més joves, entre els 9 i 18 anys. El jurat estava format per persones vinculades al món cultural i associatiu del municipi: Gisa Mohr, Gemma Montoya, Angelina Solà, Carme Giol, Esteve Pujol i Josep Rossell. Durant l'acte, també es va fer pública la revista editada per l'Ajuntament amb els textos seleccionats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!