divendres, 3 de maig del 2024

Descobrim... Àustria (2a part)

Seguim descobrint Àustria, el país escollit de l'any, oferint una pila d’activitats culturals i turístiques adreçades a persones inquietes i amb ganes de conèixer món. 


Anoteu a l'agenda els propers actes:

Dimecres 15 de maig, a les 18.30 h: Tertúlia literària. La impaciència del cor. 

Comentarem aquesta  novel·la de l’escriptor austríac Stefan Zweig (Viena 1881- Brasil 1942). Podeu agafar en préstec el llibre de la lectura a la Biblioteca. A càrrec de Raquel Picolo. Entrada lliure fins a completar l’aforament.

Dijous, 6 de juny, a les 18 h. Música 1: Xerrada audició
Descobrim la música austríaca a través d'un recorregut pels compositors del país. Des del barroc fins a Schubert, passant per Haydn i Mozart. A càrrec de Joan Vives, músic i divulgador musical. Sala de les Lletres. Entrada lliure. No cal reserva prèvia.

Dijous, 26 de setembre, a les 18 h. Gastronomia.
Història, receptes i degustació de les postres austríaques més famoses del món: el pastís de Sacher i l’Apfelstrudel. Inscripció prèvia. Aforament limitat. Sala de les Lletres.


Dijous, 24 d’octubre, a les 18 h. Música 2: Xerrada audició
Descobrim la música austríaca a través d'un recorregut pels compositors del país. Des de la família Strauss fins a Mahler. A càrrec de Joan Vives, músic i divulgador musical.  Sala de les Lletres. Entrada lliure. No cal reserva prèvia.

I a la tardor... Viatge a Viena i els seus voltants. 

Dates per concretar. A càrrec d’UNESCO el Masnou. Amb inscripció prèvia. Places limitades. 

Aquest projecte ha estat organitzat per l'Associació UNESCO EL MASNOU i la Biblioteca Joan Coromines. 

També et pot interessar:
Sabíes que... Descobrim un país és un projecte que pretén donar a conèixer un país o regió.
Enguany el projecte assoleix la sisena edició després d'haver aprofundit en Alemanya (2018), el Marroc (2019), La Toscana (2020 i 2021), Portugal (2022) i La República Txeca (2023).

Aquesta programació resta subjecta a possibles modificacions. Confirmeu la informació amb antelació. Per més informació us podeu adreçar a la Biblioteca (Telèfon: 93 557 18 88,  A/e: b.masnou.jc@diba.cat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!