dijous, 22 de juny del 2023

Rutes per Europa espectaculars

👀Rutes per carretera al vostre aire? 

En aquest article us presentem una selecció d’itineraris per gaudir d’uns destins ideals per fer en vehicle🚗. Són destins que es poden recorre al vostre aire tant amb família com amb parella o amics.

Estem segurs que qualsevol d'ells serà un encert perquè tenen una riquesa inqüestionable.

La costa oest d’Irlanda, una aventura sorprenent🍀

Sense cap dubte, la costa oest d’Irlanda és una de les més sol·licitades per fer turisme. I és que la costa atlàntica és plena de carreteres salvatges, castells i penya-segats sorprenents. No us podeu perdre el poble de Galway, l’Abadia de Kylemore (una de les fortaleses més boniques d’Irlanda) o l’impressionant Cliffs of de Moher.

Paisatges idíl·lics a Portugal🍷

Des de la ciutat de Porto fins a Vila Nova de Foz Côa, aquesta és una ruta plena de gastronomia, vins i pobles amb encant. Aquesta regió del Patrimoni Mundial de la UNESCO sorprèn pels seus quilòmetres de vinyes, paisatges de postal i pobles medievals de pedra.

Elegància i gastronomia a França 🌸

A Midi-Pyrénées, al sud de França, hi trobareu alguns dels pobles més bonics de França. Una bona ciutat per començar la ruta i dedicar-hi un dia sencer és Albi. I des d’aquí podeu iniciar el vostre itinerari per visitar pobles més petits que es troben al bell mig de grans paisatges. Cordes-sur-Ciel, Najac, Saint-Cirq-Lapopie Rocamadour i Conques, un dels pobles amb més encant de França.

Viatge de somni als llacs del nord d’Itàlia🍕

Els pobles pintorescos i la bona gastronomia són reclams per resseguir els llacs del nord d’Itàlia
: llac Maggiore, Orta o Como. Una autèntica experiència en tots els sentits i uns paisatges meravellosos que no us deixaran indiferents. 

A la biblioteca Joan Cormines podeu trobar guies de viatge que us proposen varies rutes i idees de cara les vacances d'estiu. Les trobareu a la prestatgeria de Turisme, concretament a la secció de Idees de viatge.

També et pot interessar: 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!