dijous, 16 de desembre del 2021

Nadal al Masnou

El Masnou s’il·lumina amb una pila d’activitats per viure un Nadal ple de llum i màgia🌟✨. Ens hi acompanyeu?

🎅Balcons de Nadal:

Aneu preparant-vos per guarnir els balcons de Nadal! Una activitat que llança El Masnou Comerç amb la intenció de guarnir els balcons de la vila i crear un ambient més nadalenc i, per tant, dinamitzar el comerç local. Amb un premi molt especial: un viatge a Euro Disney per a una família. Com? Molt fàcil, sols caldrà pujar una fotografia del teu balcó a Instagram amb l’etiqueta #balconsdelmasnou i entre tots els participants se celebrarà un sorteig el dia 20 de desembre. 

🏆Cursa de Sant Silvestre:

La popular prova esportiva masnovina canvia el recorregut i per primera vegada es farà a l'N-II. El 26 de desembre al matí tindrà lloc la quaranta-dosena edició de la popular Cursa de Sant Silvestre del Masnou, la tercera cursa de final d'any amb més participants a Catalunya, amb novetats i canvis respecte d'anys anteriors. Les inscripcions es poden fer en línia a la pàgina web 

🎁Campanya “Queda’t”:

Un altre clàssic nadalenc que està vinculat a la dinamització comercial és la campanya "Queda’t", que enguany tornarà a sortejar 10 vals de compra de 300 euros entre les persones que facin compres als comerços locals. Per participar-hi, s’ha d’omplir una butlleta amb tres segells de comerços o restaurants del Masnou i dipositar-la a les urnes establertes. Participa-hi tantes vegades com vulguis, fins al divendres 7 de gener de 2022. 

👐Tió gegant:

No us perdeu el supertió gegant que s’instal·larà a la plaça de Marcel·lina de Monteys el 19 de desembre. És una activitat divertida que agrada moltíssim a petits i grans. És un altre clàssic de les activitats nadalenques pensades per a la canalla.

👪Activitats familiars:

Del 27 al 30 de desembre, el Nadalem haurà omplert el Complex Esportiu de tallers familiars, jocs i altres activitats per als infants d’entre 0 i 12 anys. Algunes de les activitats seran permanents, com My Little Carnival, el trenet de Nadal, un circuit de psicomotricitat, una carpa de circ i una zona d’inflables. A més, val la pena destacar que als matins tindran lloc dos tallers educatius del Museu de les Matemàtiques. 

💝Campanya solidària de recollida de joguines:

La finalitat és ajudar el Pare Noel i els Reis d’Orient a fer que arribin joguines noves, no sexistes ni bèl·liques i dolços de Nadal a totes les cases. Vegeu-ne la informació i els punts de recollida aquí. La campanya serà vigent fins al divendres 31 de desembre. 

🏊Primer bany de l'any:

Un altre esdeveniment relativament esportiu, però sobretot refrescant, serà el primer bany de l’any. Tindrà lloc l’1 de gener, a les 12 h, a la platja d’Ocata, davant el Club Ocata Vent. Tothom qui vulgui participar-hi s’hi ha d’inscriure abans. Si t'inscrius tindràs una xocolata i croissant per esmorzar, un espai per deixar la bossa i la roba i dues hores d'aparcament gratuït al port del Masnou. 


👑👑👑Cavalcada de reis:
El dia 5 de gener arriba la nit més màgica de l'any arriba al Masnou.  Vegeu tota la informació de la Cavalcada de Reis aquí amb nou recorregut i recordeu que a la biblioteca encara ens queden unes quantes cartes als reis mags per repartir. Ja teniu la vostra? 

👍Confirmeu la data i hora de les activitats abans d'anar-hi i informeu-vos de si requereix inscripció prèvia. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!