dilluns, 21 de juny del 2021

Novetats d'estiu, guies de turisme

💥Novetats d’estiu disponibles a partir de ja!

☀Comença a intensificar-se la calor i ens ve de gust començar a dissenyar les vacances. A partir d'avui ja tenim disponibles una pila de novetats de turisme a la Biblioteca. Afanyeu-vos, que volen!🐦

 💡Llibre idea?

  • A una hora de... Llocs i indrets sorprenents situats a pocs quilòmetres dels principals nuclis urbans del nostre país.
  • España y Portugal. Atles de carreteres amb punts turístics indicats per no perdre't cap racó! La guia Michelin 2021 conté un mapa actualitzat i complet de les carreteres d'Espanya i Portugal.

😴Vacances sense passar calor

  • Cantabria. Observar la immensitat dels Picos de Europa, practicar el surf en alguna de les platges espectaculars del mar Cantàbric, gaudir dels formatges i la gastronomia popular o la visita al Museu d'Altamira són alguns exemples dels grans atractius d'aquest destí.
  • Galicia, pueblos con encanto. Aquesta guia detalla petits pobles amb encant de Galícia. Concretament descriu 38 pobles tranquils i acollidors, així com també excursions pels seus voltants. Una guia per assaborir bé aquest destí i no deixar-te’n cap racó per descobrir.

🏄Guies per remullar-se

  • Corto viaje a Mallorca. Descobrir la zona de la Serra de Tramuntana, visitar la casa de Robert Graves i pobles pintorescs com Valldemossa o Fornalutx. Quina meravella! Mallorca és un destí d'estiu per excel·lència i permet experimentar natura, esport, activitats familiars i gastronomia com cap altra illa.
  • Corto viaje a Menorcal’illa de la calma,  permet gaudir de platges i cales de color turquesa, tot un paradís en només un obrir i tancar d'ulls. Amb quatre hores amb ferri o mitja hora en avió et plantes en aquesta illa tan absolutament irresistible.

Més info a:

Balears fora de temporada: https://bibliotecavirtual.diba.cat/es/turisme/balears

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!