dijous, 23 de gener del 2020

Viatgem als llocs del món més sorprenents (II)

Seguim descobrint i coneixent indrets que ens fan somiar i ens sorprenen moltíssim. Recorda que en l'anterior article vam aturar-nos a les illes Fiji, la roca Ulurú, a Luberon i l'Illa de Pasqua, entre d'altres. 

Glaciar Perito Moreno (Argentina): La Patagònia, una regió rica en boscos, muntanyes, glaceres i llacs que et deixaran sense paraules. Un dels monuments més espectaculars i impressionants és el glaciar Perito Moreno, un gran espai de gel amb blocs blaus i blancs que pots visitar des de la petita ciutat d'El Calafate.

Llacs Plitvice (Croàcia): El Parc Nacional dels Llacs de Plitvice és un dels tresors naturals de major bellesa a Europa. Amb passarel·la i un camí per resseguir, és ideal per a totes les edats i realment espectacular. Amb un camí marcat, és ideal per fer a qualsevol edat o en família i és un indret molt espectacular. Paisatges de postal, salts d'aigua, llacs d'aigua turquesa i una passejada sorprenent a cada pas. Ideal a qualsevol edat.

Times Square (Nova York): Al bell mig de Manhattan hi trobem el símbol de la capital del món. La plaça que dona nom a la seu del The New York Times segueix sent un dels espais més concorreguts i fotografiats del planeta. Els llums multicolors, els cartells gegants i la gent tan diversa la fan excepcional tant de dia com de nit. També especialment sorprenent al desembre.

Polinèsia francesa (França): Conjunt de 118 illes situades a mig camí entre Amèrica del Sud i Austràlia, però dependents de França i, per tant, adscrites a la Unió Europea. Han passat a la història de l'art de la mà de Paul Gauguin, que hi va viure i va reflectir en la seva obra el color i el paisatge dels seus habitants. Amb aigües de color turquesa intens i poc profundes, hi trobareu calma i un paradís per a l'snorkeling.


Taj Mahal (Índia): Símbol de l'Índia, considerada una de les grans meravelles del món, el Taj Mahal va ser construït a mitjan s. XVIII per Shah Jahan, en memòria de la seva estimada esposa. La seva edificació va comptar amb més de 2.000 homes, que van ser contractats per treballar el marbre blanc.

Bibliografia:
101 destinos del mundo sorprendentes / prólogo de Javier Reverte. Madrid: Anaya Touring, novembre 2018.1 comentari:

Gràcies!