dissabte, 23 de desembre del 2017

Mercats de Nadal, moments d'inspiració (Part II)

Després de passejar pels preciosos mercats de Nadal d'Estrasburg i Helsinki, avui continuem amb dues propostes igual de fredes i plenes de caliu, sortides d'un conte de fades. Us presentem dues ciutats europees per passar-hi uns dies envoltats de màgia.

Viena (Àustria)
Des de mitjans de novembre fins Nadal, les places de Viena es convertiran en encantadors mercats nadalencs.

El Somni del Nadal vienès a la plaça Rathausplatz rep els visitants en un entorn encantador, amb espelmes al pòrtic de l'entrada de l'Ajuntament, i llums festius a la façana de l'Ajuntament i als arbres del voltant. En aquest entorn, unes 150 paradetes ofereixen regals nadalencs, decoració per als arbres de Nadal, artesania, i dolços i begudes per entrar en calor.

Ben a prop, 3.000 m2 de superfície de gel conviden els visitants a patinar a través del Rathauspark acompanyats de sons nadalencs i envoltats d'un ambient de somni. I per als nens i nenes també trobareu un joc de timbres històric, un tren de rens, i molt més.

Copenhaguen (Dinamarca)
Copenhaguen és una ciutat preciosa i encara ho és més a l'època de Nadal, quan els carrers es decoren i s'engalanen amb molta delicadesa i elegància.

Els mercats nadalencs formen part d'un atractiu turístic molt important. Els danesos viuen aquestes dates amb molta emoció, tanta que tenen el yuletide, la temporada de Nadal en danès.

Aquesta alegria es transmet als mercats tradicionals a i les múltiples activitats que es realitzen al voltant de Nadal. El Hans Christian Andersen Christmas Market és un dels mercats més tradicionals; a les seves paradetes es poden trobar objectes artesans i plats tradicionals de temporada, com el pastís de poma o el vi calent amb espècies, que estem segurs que us farà passar el fred!

Per a més informació vegeu els webs:


No et perdis... Si ets fan del Nadal i us heu quedat amb ganes de conèixer més ciutats amb encant nadalenc i mercadets, aquí us deixem la llista de mercats de Nadal de la Wikipedia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!