dimecres, 20 de desembre del 2017

Mercats de Nadal, moments d'inspiració (Part I)

Ets dels que els agrada viure intensament la màgia que envolta el Nadal? Deixa't seduir per l'esperit nadalenc i coneix les ciutats més màgiques per viure amb la parella o amb la família. Això sí, cal abrigar-se i força!

Estrasburg (Alsàcia, França)
Del 24 de novembre al 24 de desembre, Estrasburg es converteix en un immens mercat de Nadal, que enguany celebrarà ni més ni menys que la 446a edició.

L'ambient que regna a Estrasburg en aquesta època de l'any és únic, sobretot a les últimes hores de la tarda, quan cau la nit i la màgia s'apodera de la ciutat: els aparadors brillen, les decoracions engalanen les façanes, les olors d'espècies i de canyella evoquen els records de la infància, i les nadales ressonen dins de les esglésies.

El Mercat de Nadal pròpiament dit s'estén per diverses places i carrers del centre de la ciutat, en particular, plaça de Broglie i plaça de la Catedral. Diversos centenars de comerciants proposen als visitants regals originals i objectes tradicionals per decorar l'arbre de Nadal i el pessebre.

I si vas amb nens, podràs gaudir d'un simpàtic passeig amb barca... Segur que serà una gran experiència per a tota la família.

Helsinki, la ciutat del Nadal (Finlàndia)
Les primeres neus abundants solen arribar als voltants de Nadal a la capital finlandesa, cobrint la ciutat de blanc i creant un paisatge més que idíl·lic. Els llums nadalencs d'Aleksanterinkatu i el bullici al Mercat de Nadal de Helsinki irradien una calidesa d'allò més reconfortant. El mercat es compon de més de 120 llocs de venda d'artesanies, llums, ornaments nadalencs, menjar i begudes calentes, i és un dels llocs habituals de compra de regals pels finlandesos.

La festa de Nadal, se celebra tranquil·lament en família, però la ciutat aprofita al màxim les festes que anomenen pikkujoulu (petit Nadal) que celebren en bars i restaurants.

Podeu gaudir dels recitals de nadales a les esglésies, així com també de la pista de patinatge a la plaça de l'estació de tren, que s'ha convertit en una atracció popular i la seva obertura abans de Nadal se suma a l'atmosfera de la temporada. Oberta tots els dies, si el temps ho permet, a la pista de gel hi ha una cafeteria i és un molt bon lloc per relaxar-se abans o després de les compres nadalenques.

Us convidem a que vegeu el vídeo promocional Welcome to Christmas City Helsinki!
Per a més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!