dijous, 6 d’abril del 2017

Setmana Santa per gaudir en familia

Moltes famílies aprofiten aquests dies de Setmana Santa per fer un llarg viatge, però són molts els que per manca de temps o pressupost decidim quedar-nos a prop.

A més a més, el temps de primavera és ideal per fer escapades d'un dia: a la platja, o a la muntanya o fer un pícnic allà on sigui. L'objectiu és clar: dedicar un temps en família sense presses.

Avui us proposem algunes sortides per passar-ho d'allò més bé, aprendre i descobrir nous indrets i no avorrir-se gens ni mica.

Mercat del Ram: escalfem motors abans de Setmana Santa. Els dies 7, 8 i 9 d'abril, a la ciutat de Vic, tindrà lloc el Mercat del Ram, un punt de trobada pel sector agropecuari i una gran festa per a la ciutadania i visitants que s'hi acostin. Hi trobareu exhibicions i concursos ramaders, productes agrícoles, activitats lúdiques, esportives, culturals i comercials, exhibicions i concursos eqüestres i un ampli espai destinat a la gastronomia. Vegeu més informació a www.vicfires.cat.

Aquesta Pasqua... plans de ciència!: El Museu Cosmocaixa, ofereix a les famílies nombroses activitats relacionades amb la ciència i la innovació. Deixa’t sorprendre per la visita dinamitzada "La naturalesa i el seu tremolor", un passeig interactiu per descobrir plegats l’entorn i la naturalesa (a partir de 9 anys) o bé visitar la nova exposició “Talking Brains” que us oferirà la possibilitat de fer un meravellós viatge per un dels òrgans més importants i desconeguts del nostre cos: el cervell.

Anem de Pícnic: Amb el bon temps tenim més ganes de sortir que mai i sobretot d'estar a l'aire lliure. El pícnic és l'opció perfecta per passar un dia en contacte amb la natura sense gastar ni un euro. A les comarques de Barcelona hi ha àrees de pícnic per tot arreu. Tant si decideixes passar-hi el dia com si només vols fer una parada per dinar i seguir la ruta, tria l'àrea de pícnic que més t'agradi. En aquest enllaç Pícnic-Barcelona és molt més, hi veureu les millors alternatives per fer pícnic, trieu la que més preferiu!

Setmana Santa a Mataró: A Mataró podeu celebrar la Setmana Santa en tot el seu significat religiós amb més d'una desena d'actes religiosos a diferents indrets de la ciutat, que apleguen totes les confraries, germandats i Armats de Mataró, en un dels esdeveniments amb més seguiment popular. Més informació a: Ajuntament de Mataró.

Sabies que... La Processó General de Divendres Sant fou declarada l'any 2013 Patrimoni Cultural.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!