dijous, 9 de març del 2017

Miquel Calçada ens presenta el Prestatge Virtual de Turisme

T'agrada viatjar i llegir? doncs no esperis més! El prestatge virtual que la Diputació de Barcelona posa al teu abast t'ofereix poder estar informats de les millors idees per viatjar, les recomanacions que t'acompanyaran en el teu viatge i dels esdeveniments i destins més genuins d'arreu perquè trobis les teves vacances perfectes.

Aquest portal ofereix una selecció de recursos perquè coneguis les diferents ofertes turístiques existents, planifiquis eficaçment el teu viatge, intercanviïs informació i experiències amb altres viatgers, i sempre vagis ben acompanyat de la millor literatura.

Dins el prestatge temàtic de Turisme hi trobaràs: notícies d'esdeveniments que poden ser d'interès pel viatger, l'apartat destaquem amb rutes i idees per viatjar, guies i llibres literaris relacionats amb viatges que el personal bibliotecari recomana, l'agenda, els fons especials, tot turisme i vídeos de recomanació.

Com puc rebre el butlletí?

Has de validar-te a "El meu compte" del Catàleg Aladí i anar al botó "Subscripció a butlletins". Accediràs a una pàgina per triar quins butlletins vols rebre. Veuràs les biblioteques que a hores d'ara elaboren aquests butlletins, així com els butlletins temàtics que fem, com és el cas del butlletí de turisme.

Sabies que... La Biblioteca Joan Coromines com a biblioteca especialitzada en turisme, participa activament al portal aportant recomanacions i informacions diverses.

Ens acomiadem amb el vídeo "L'aventura de viatjar" de la mà d'en Miquel Calçada. Ens explica com prepara els seus viatges, què s'enduu a la maleta i ens aconsella tenir un esperit obert i ulls clars i nets per veure el que el món ens pot ensenyar.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!