dijous, 23 de febrer del 2017

Això és el Carnaval de Vilanova

Comparsa, carnaval de Vilanova i la Geltrú
Vilanova i la Geltrú viurà del 23 de febrer a l'1 de març una nova edició del Carnaval. 

Aquest esdeveniment és la celebració més emblemàtica de Vilanova i la Geltrú, l’únic carnaval català que va sobreviure a la dictadura franquista i que a dia d’avui segueix centrant-se en la sàtira. Aquest caràcter únic ha estat reconegut per la Generalitat de Catalunya declarant-lo Festa Patrimonial d’Interès General.

Per què ens agrada el Carnaval de Vilanova? Perquè és el més genuí i sens dubte el més divertit!

Per impregnar-te i conèixer de debò aquesta gran festa de Carnaval no et perdis:
  • Divendres d'Arrivo, 24 de febrer: inici del carnaval vilanoví al carrer, amb la desfilada de carrosses satíriques i sarcàstiques, amb moltes referències a aspectes de la nostra societat.
  • Dissabte de Mascarots, 25 de febrer: amb el Carnaval infantil a la tarda (amb l'arribada del Caramel Dolcet) i els diferents balls i festes a la nit, a les places del centre.
  • Però... el gran dia és diumenge de carnaval, 26 de febrer: La festa arriba al seu punt àlgid amb les esperades Comparses. Milers de parelles vestides per l'ocasió amb mantons de Manila, barretines i farcells converteixen els carrers de la ciutat en una guerra de caramels.
I per fer un tastet del Carnaval, vegeu el vídeo Això és el Caranaval de Vilanova.Per a més informació:  www.vilanovaturisme.cat 
Fotografia cedida per l'Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!