dijous, 26 de gener del 2017

Museus per entrar en calor

El bosc inundat
Entrem en calor amb la visita a tres museus: l'Amazones del bosc inundat, El Museu de la Xocolata i l'activitat "Els Mil i un Vins" al Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.

L'amazones del bosc inundat
La nostra primera recomanació es troba dins del Museu de la Ciència de Barcelona. ​​CosmoCaixa, és un espai dedicat a estimular el coneixement i l'opinió científica a través de les exposicions i diverses activitats i és un lloc ideal per aprendre i passar-ho d'allò més bé.

Entre els espais i exposicions més destacades fem especial ressò del Bosc inundat. I és que ens encanta entrar a un ecosistema amazònic tan autèntic i passar una mica de calor i tot!

L'espai recrea una selva amazònica, dins d'un hivernacle de mil metres quadrats on hi veuràs ploure cada 15 minuts i que acull espècies animals i vegetals típiques de la zona (incloent piranyes, cocodrils...).

Sabies que... l'edifici és un bell exemple de l'arquitectura modernista?

Museu de la Xocolata
Sens dubte, el Museu més dolç de Barcelona.

Xocolata
Ubicat a l'edifici històric de l'antic Convent de Sant Agustí, el Museu presenta un recorregut pels orígens de la xocolata, la seva arribada a Europa i la seva difusió com un element situat entre el mite i la realitat, entre les propietats medicinals i el seu valor nutritiu, que relacionen tradició amb futur i que formen part del nostre imaginari col·lectiu.

Al finalitzar la visita perdeu-vos a la cafeteria i entreu en calor amb una bona xocolata calenta. Mmmm...

"Els mil i un vins"
VINSEUM, Vilafranca del Penedès

L'activitat que us recomanem s'engloba dins del Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, que està dedicat a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i Catalunya.

L'activitat en concret, dedica tres vespres a parlar de vins i llibres amb diferents professionals del món de la literatura i del món del vi. Converses creuades que neixen de l'amistat i la complicitat entre els protagonistes i que volen encendre encara més el desig de beure i de llegir. Es realitzaran dimarts 28 de febrer i 7 i 14 de març de 2017, a les 20.30 h).
Per a més informació vegeu els webs:

Fotografia del bosc inundat cedida per: Centre Multimèdia Fundació Bancària "la Caixa"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!