dilluns, 5 d’octubre del 2015

Octubre és el mes de les tertúlies i molt més!

Arto Paasilinna
Aquest mes d'octubre a la biblioteca és el mes de les tertúlies:
  • Dijous 15 d’octubre, a les 18.30 h: Tertúlia literària sobre El molinero aullador, d’Arto Paasilinna. A càrrec del Dr. Guillem Homet, de la Comunitat Terapèutica del Maresme. Aquesta tertúlia és una activitat emmarcada dins la campanya “Les entitats, font de salut”, que organitza l'Ajuntament del Masnou.
  • Divendres 16 d’octubre, a les 18.30 h. Tertúlia sobre el llibre D’esquena al mar, d’Helena Valentí. Tercera tertúlia del Cicle “Escriptores”. Conduïda per Fina Llorca.
  • Dimecres 21 d’octubre a les 19 h. Tertúlia literària sobre L’últim patriarca, de Najat El Hachmi. A càrrec de l'escriptora M. Carme Roca.
  • Dimarts 27 d’octubre, a les 18.30 h. Tertúlies de català, comentari de la novel·la Elles també maten d'Anna Maria Villalonga. A càrrec de Carme Giol (voluntària lingüística).

Najat El Hachmi
Entre les activitats que volem destacar, a part de les tertúlies, hi ha la trobada amb l'escriptora Najat El Hachmi el divendres dia 23 d'octubre, Dia de la Biblioteca. Aquesta trobada és contemplada dins el programa “Lletres en viu” de la Institució de les Lletres Catalanes, un programa que pretén acostar les autores i autors de literatura catalana als seus lectors i lectores afavorint la difusió i el coneixement de la seva obra.

La presentació del mes corre a càrrec de Xavier Caparrós, que ens presentarà el seu llibre El paradigma del corazón, dimecres dia 7 a les 19 h. Segons el mateix autor, el llibre és "una invitació per a que el lector s'obri a noves perspectives i dimensions més enllà del que ha après i experimentat fins ara, on escollir-se significa posar la ment al servei del cor per a viure en armonia, millorar les relacions i viure en pau, amor, tendresa, alegria i sentit de l'humor."

Manuel de Pedrolo
Com a homenatge a l'escriptor Manuel de Pedrolo, el dimecres 14 d'octubre celebrem una conferència a càrrec de l'escriptor i editor Jordi Solé Camardons, a les 19 h, sota el títol "L'aportació de Manuel de Pedrolo com a autor de ciència-ficció". Si voleu aprofundir sobre l'autor del Mecanoscrit del segon origen i la ciència-ficció catalana, no hi podeu faltar.


Finalment, i del 21 d'octubre a l'11 de novembre, podreu visitar al vestíbul de la biblioteca l'exposició fotogràfica "Retrats de la paraula", una exposició de retrats de personatges de Carles Rodríguez Marín amb el denominador comú del llibre com a mitjà d’expressió en algun moment de la seva vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!