dijous, 29 d’octubre del 2015

Novembre de novetats

Com a activitat destacada d'aquest mes de novembre cal mencionar la trobada amb l'escriptor i periodista Vicenç Villatoro, que ens visitarà a la biblioteca el dimecres dia 4 de novembre a les 19 h. Llicenciat en Ciències de la Informació, Vicenç Villatoro és actualment el director general del CCCB. Com a escriptor ha publicat especialment llibres de narrativa, que han obtingut alguns dels premis més importants de la literatura catalana; com a periodista ha treballat a les redaccions de diversos diaris. En l'àmbit públic, ha estat director general de Promoció Cultural de la Generalitat, director de l'Institut Ramon Llull i de la Fundació Ramon Llull, membre del consell d'administració de BTV i diputat al Parlament de Catalunya per CiU. La presentació correrà a càrrec de Noemi Condeminas, coordinadora de l’Àrea de comunitat i persones de l'Ajuntament del Masnou.

Descobreix quins llibres tenim d'en Vicenç Villatoro a la biblioteca.

Dijous dia 5 de novembre a les 19 h es presentarà la novel·la juvenil Maleït Pitàgores, de Núria Soler, que explica el dia a dia d'una adolescent nascuda a Crotona, Magna Grècia, el temps que hi va viure el matemàtic Pitàgores i la seva família. La presentació correrà a càrrec de l'editor, Alberto Trinidad, i de Roser Pou.

Pel que fa a les nostres activitats regulars, com cada tercer dimecres de mes, a la tertúlia literària conduïda per Mª Carme Roca es comentarà la novel·la d'Enrique Vila-Matas Bartleby y compañía. Si voleu participar solament heu de venir a buscar el vostre exemplar a la biblioteca.
 
Programació per a infants

Dins de la programació per a infants del mes de novembre, destaquem el biblioLAB "Concert de piano", un laboratori de lectura pensat per celebrar la Setmana de la Ciència des d'un punt de vista lúdic i literari. Us explicarem el conte Concert de piano, d'Akiko Miyakoshi i farem un taller amb els pares i mares que ens acompanyaran. Si us voleu inscriure solament heu de trucar-nos o enviar un missatge de correu a b.masnou.jc@diba.cat (per a famílies amb infants a partir de 6 anys).

Visita aquest enllaç si no recordes què és un biblioLAB.

Completen la programació infantil les dues hores del conte, dissabte dia 14 de novembre, amb una hora del conte-taller titulat "La petita Carlota" (cal inscripció, a partir de 5 anys), i dissabte dia 28 de novembre amb el conte "Quan hi havia gegants", narrat per Mon Mas. Us hi esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!