divendres, 30 de gener del 2015

La biblioteca enceta el 2015 carregada d'activitats

A la biblioteca encetem l'any 2015, declarat l'Any de les Biblioteques, amb una programació farcida d'activitats. A part de les activitats regulars ja consolidades, com la tertúlia literària conduïda per l'escriptora Maria Carme Roca o el Club dels Lectors Intrèpids, d'aquests primers mesos de l'any volem destacar especialment l'adhesió de la biblioteca al projecte de les Biblioteques amb DO.

En el marc d'aquest projecte i sota la marca DO Alella, al mes de març el periodista i escriptor Marcel Gorgori especialista en òpera en visitarà per a maridar música clàssica i vi; també podrem veure tocar cançons de taverna al grup de corrandes Corrandes són corrandes, una companyia dedicada a aquest gènere musical. Finalment i per a tota la família, organitzarem dos biblioLAB, un per als més petits amb l'equip de Berenar de contes i l'altre per als nens més grans a càrrec de l'escriptora masnovina Elisenda Guiu.

Abans però, al mes de febrer celebrarem el Carnestoltes a la biblioteca amb els més menuts, amb un taller i un biblioLAB; i en Manel Joseph, cantant de l'Orquestra Plateria, ens presentarà el seu primer llibre El nét del vigilant: la Plateria i altres retalls.

El mes d'abril, el mes de les llestres en majúscula, el dedicarem als autors locals de la vila del Masnou: Joan Antoni Masoliver, Jordi Matilló o Joan Carles Fogo Vila seran alguns dels escriptors masnovins que s'acostaran a la biblioteca per parlar-nos de la seva obra.

Per tot plegat, us recomanem que comproveu que a la biblioteca disposem de la vostra adreça de correu electrònic actualitzada, ja que començarem a enviar el nou butlletí amb l'agenda d'activitats; així com que estigueu atents a la pàgina de Facebook de la biblioteca, on anirem anunciant els detalls de totes les activitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!