dimarts, 2 de desembre de 2014

El país de les emocions

Dimarts dia 25 de novembre ens va visitar a la biblioteca el director de la revista Descobrir Catalunya, en Joan Morales i Morera.

Descobrir és la revista líder del segment de geografia i viatges a Catalunya. De la mà del seu director, en Joan Morales, vam saber com fan la publicació, quins criteris segueixen i els valors que s'amaguen darrere dels seus reportatges de divulgació sobre el territori i el patrimoni (cultural, natural, festiu, culinari…) a casa nostra. Aquesta explicació donà peu a reflexionar sobre el turisme de proximitat: realitat, reptes i oportunitats d'un sector clau per al futur del país.

Descobrir Catalunya és una revista de turisme i viatges en llengua catalana, de periodicitat mensual i que pertany al Grup Cultura 03. Fundada el 1997, és una revista de referència pel turisme interior de Catalunya. Es distribueix a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears i és editada per Sàpiens Publicacions.

La revista es caracteritza per la fotografia de qualitat i ofereix reportatges sobre tota la geografia catalana. Els seus articles tracten una àmplia varietat temàtica que inclou, entre d'altres, la descripció de paisatges, rutes, festes, pobles, tradicions, patrimoni, gent, gastronomia i natura.

A la biblioteca podreu consultar aqeusta revistam tant el número en curs com els números endarrerits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!