dimecres, 23 de novembre del 2022

L'Egipte de Tutankamon

La cultura egípcia és una de les més admirades del món i el 2023 serà un dels destins més desitjats per molts viatgers👌

Milions de turistes fascinats pel patrimoni cultural i arquitectònic estan esperant el que serà el museu més gran del món dedicat a una única civilització: el Gran Museu Egipci (Grand Egyptian Museum o GEM). També conegut com el Museu de Gizeh, està en la recta final de la seva construcció i està previst que s’hi mostrin col·leccions íntegres de l'antic Egipte. 

El museu ocupa aproximadament 50 hectàrees, està situat a dos quilòmetres a l'oest de les Piràmides de Gizeh i preveu obrir les portes ben aviat. 

👀Sabies que... El 4 de novembre se celebren cent anys del descobriment de la tomba del faraó Tutankamon. Va ser descoberta el 1922 pel londinenc Howard Carter.

L’article d’enguany el dediquem, doncs, a Egipte i tot el món que l’envolta, perquè comenceu a despertar el vostre interès per aquest destí tan fascinant i inoblidable. 

Us recomanem visitar: El Museu Egipci de Barcelona, situat al carrer València de Barcelona, que pertany a la Fundació Arqueològica Clos, una entitat privada i sense ànim de lucre. 

🌎Les guies turístiques que pots trobar a les biblioteques:
📚Novel·les històriques:
👉Per saber-ne més:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!