dimecres, 19 de maig del 2021

Ara que és primavera... Papallones i més!

👉Celebrem el Dia Europeu dels Parcs i la Setmana de la Natura amb un munt d'activitats per fomentar la lectura i la natura.

Papallones i biodiversitat Natusfera. Biblioteca del Masnou. 5 de juny de 2021, de 10 a 13 h.
Caminada guiada a la Serralada Litoral. S'observaran i s'identificaran papallones i la biodiversitat de la Serralada Litoral. Aprendreu a utilitzar l’aplicació Natusfera i a introduir les vostres aportacions per col·laborar amb aquesta xarxa naturalista. La caminada dura tres hores aproximadament. Distància: 4 km. Desnivell: 156 m. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca Joan Coromines: b.masnou.jc@diba.cat. 

Concurs de fotografies sobre espais naturals. Wiki Loves Earth és un concurs de fotografia que reuneix viquipedistes, amants de la fotografia i activistes mediambientals des del 2015. Es tracta de participar, entre l'1 i el 31 de maig, aportant imatges d'espais naturals protegits i fer-ho amb una llicència lliure. En la versió espanyola del concurs, es poden documentar tots aquests espais catalogats com a zones especials de conservació, pertanyents a la Xarxa Natura 2000. Ho organitza: Federació Europarc.

A Montserrat tenen ganes de tornar a sentir, de descobrir allò que la natura amaga, de conèixer, de saber... Perquè conèixer l’entorn ens ajuda a estimar-lo. Per això, des de les biblioteques de l’entorn del Parc Rural de Montserrat us animen a viure la muntanya amb els cinc sentits i us proposen diverses activitats basades en el gust, l’olfacte, la vista, el tacte i l’oïda. 

Les biblioteques que formen part del projecte “Parcs i biblioteques... naturalment!” s’han sumat a la Setmana de la Natura, que enguany arrenca el 24 de maig, coincidint amb el Dia Europeu dels Parcs, i clou el Dia Mundial del Medi Ambient, el 5 de juny. Et recomanem que gaudeixis del munt d’activitats que han programat les biblioteques per difondre la natura i literatura, com ara la Reciletada a dues rodes (22 de maig), concert viu el parc Cabrils (22 de maig) o fem el nostre herbari natural (23 de maig).

👀També et pot interessar fer una ullada als llibres i contes infantils relacionats amb les papallones.

🌳Descobreix més sobre els parcs del teu voltant:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!