dimecres, 24 de març de 2021

Rutes en cotxe... cap al Berguedà

Després d'escapar-nos cap a la verda comarca de la Garrotxa, avui tenim una altra magnífica proposta per esfumar-nos i canviar de paisatge! Ruta en cotxe cap al Berguedà: Berga, Bagà, la Pobla de Lillet i Castellar de n'Hug.🚙🌳😄

Bagà
Berga: Comencem descobrim el tranquil nucli antic de la capital de la comarca del Berguedà. Amb la ruta “Un tomb per Berga” teniu un recorregut circular pel barri antic de la ciutat que podeu fer al vostre aire i coneixereu una pinzellada dels espais emblemàtics i la seva història.

Bagà: Coneixeu Bagà i els seus voltants? Visiteu l’església de Sant Esteve de Bagà, un preciós exemple de transició de l’art romànic al gòtic, passegeu pel nucli antic del poble i acabeu amb la cirereta del pastís, la plaça porxada Galceran de Pinós, que no us deixarà indiferents. Quina meravella!

Jardins Artigas

La Pobla de Lillet: Respireu natura en aquesta bella vall del Prepirineu català. La Pobla de Lillet ofereix al visitant un atractiu ventall de propostes: patrimoni romànic, petjades de l’època medieval i l'empremta de Gaudí als jardins Artigas, on obra i arquitectura es fusionen en perfecte harmonia.

Castellar de n'Hug: Us proposem una les rutes més conegudes i apta per a totes les edats: les fonts del Llobregat. Un passeig curt i fàcil que des de Castellar de n'Hug ens condueix per un camí ben senyalitzat i en bon estat fins al naixement d'un dels rius més importants de Catalunya, el Llobregat. Un clàssic de l'Alt Berguedà.

Fonts del Llobregat

També et pot interessar:

👉Consulteu totes les guies de turisme al catàleg de la Xarxa de Biblioteques

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!