dijous, 27 de febrer del 2020

El març som biblioteca DO Alella

"Biblioteques amb DO", és un projecte que vol donar a conèixer la denominació origen del territori, en el nostre cas, la DO Alella. El món del vi arriba a la nostra biblioteca en forma de tast de vins, cinefòrum, visites i sortides i moltes més activitats que us donem a conèixer.

Durant tot el mes de març la biblioteca realitzarà diverses activitats relacionades amb el vi i el seu territori.

Més informació del projecte  Biblioteques amb DO 2020

Informació de les activitats programades i inscripcions: Biblioteca Joan Coromines del Masnou (tel.: 935 571 888 o b.masnou.jc@diba.cat).

3è Concurs “Vinstagram” DO Alella
Per tercer any consecutiu es convoca el concurs de fotografia de la DO Alella. Es podrà participar des del 20 de gener i fins el 13 de setembre. L’acte de lliurament de premis es celebrarà el 20 d’octubre del 2020, a les 18.30 h, a la Biblioteca Joan Coromines, del Masnou. El participants hauran d’enviar les seves fotografies al correu-e: vinstagramdoalella@gmail.com

Aparador cultural “Biblioteques amb DO Alella”
Al llarg de tot el mes de març l’aparador cultural de la biblioteca estarà dedicat al territori DO Alella i exposició de fotos DO Alella.

Dilluns, 2 de març, a les 18.30 h. Tast enològic
Es compararan vins la DO Alella amb vins de la DO Toscana. A càrrec de lA sommelier Elisabet Vidal. Amb inscripció prèvia.

Dilluns, 9 de març, a les 18.30 h, “A les dones ens agrada més suau? Vi entre amigues”
Una tertúlia en la que es parlarà de vi, de literatura, d’erotisme i de música des d’una mirada femenina i feminista. A càrrec Maria de Vallibana. Activitat proporcionada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Amb inscripció prèvia.

Dissabte, 14 de març, a les 11 h. Hora del conte
 “El ratolí Valentí descobreix el vi”. A càrrec de la companyia Patawa, per a famílies amb infants a partir de 3 anys, a la sala infantil de la biblioteca.

Dimecres 18 de març, a les 18.30 h. Club de lectura
Comentari del llibre de Tània Juste, Temps de família, amb la presencia d’autora. Coordinarà la tertúlia l’escriptora Maria Carme Roca.

Dilluns 23 de març, a les 18.30h. Presentació del llibre Polifem, el beverri
Presentació de 'Polifem, el beverri', un llibre de l’artista Joma. En Joma, ens mostrarà que el viatge d’Odisseu de tornada a Ítaca és ple de referències del món de la vinya i el vi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!