dijous, 8 de febrer del 2018

Novetats de Turisme, Especial Setmana Santa

Busqueu inspiració sobre on anar de vacances per Setmana Santa? Esteu de sort! Teniu a la vostra disposició més de cinquanta destins de viatge a la Biblioteca del Masnou. Feu un cop d'ull a les novetats disponibles.

  • Destins propers, ideals per escapar-se i relaxar-se en la natura: Montseny, Microcatalunya: un viatge pels pobles més petits, Tarragona, etc.
  • Mapes i rutes que t'ajudaran a preparar millor les teves excursions: 20 excursions a prop del mar, Els 2.900 de Catalunya: 32 cims del Puigmal al Cap deth Hòro de Molières, Sant Llorenç del Munt i l'Obac: itineraris per masos, fonts i forns, entre d'altres.  
  • Especial per a les famílies que no es queden a casa!: ¿Cuánto falta? Viajar en coche con niños por Europa; Viajar con niños: el libro de las familias viajeras; Destinos, ideas, información práctica, actividades infantiles. 
  • Destins d'Espanya i Portugal: Algarve, Segovia, Zaragoza, España y Portugal en ruta, País Vasco, etc. 
  • Descobrint Europa: Croacia, Austria, Islandia, En ruta por Francia: 38 rutas por carretera, Explora Roma, Escocia, Praga, Montenegro, etc. 
  • Llarg recorregut: planificar un llarg viatge és la millor opció per aprofitar al màxim les teves vacances en un país llunyà. California: en ruta: 33 rutas por carretera, San Francisco, Nueva York de Cerca, Panamá, Patagonia: Tierra de Fuego, Tokio, Kioto y alrededores, Tailandia, Tierra Santa, etc.

I moltes més! Podeu consultar les guies en paper i també digitalment a la plataforma ISSUU.

Les guies de viatge us ofereixen una informació de referència i els punts d'interès més recomanables, així com els millors consells i idees per organitzar el viatge abans. També serveixen com a guia de consulta durant el viatge.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada

    Gràcies!