divendres, 19 de maig del 2017

"Naturally a book!" el Xè Festival del llibre d'artista es celebra a la Biblioteca

Naturally a book: 10è Festival del llibre d'artista i la petita edició

Comença al Masnou l'Itinerari del Festival que durant el 2017 fins a la propera edició vol presentar en diferents llocs les obres i el treball apassionat d'autors de diferents països, i també contribuir al coneixement i a la pràctica de llenguatges artístics que al llibre puguin trobar una forma d'expressió lliure.

Itinerari 2017
Recentment presentat a Barcelona, ​​el Festival del Llibre d'artista i la petita edició segueix la seva ruta per a la difusió i la pràctica del "Fer llibres" amb l'exposició d'una selecció de les obres inèdites internacionals presentades al Festival i uns tallers organitzats per l'Escola Itinerant del Llibre. Objectes híbrids, les obres presentades a la desena edició del Festival de l'Associació ILDE sota el lema "Naturally a book" són mirades diferents sobre el llibre com a forma d'expressió artística, on els materials i els processos de realització dialoguen amb les enquadernacions, les pàgines, els continguts personals i lliures. Després deu anys del primer Festival dedicat al llibre d'artista, més de 100 autors contesten a la pregunta que moltes vegades acompanya la sorpresa endavant d'una producció editorial tan atípica com extraordinària: això, és un llibre? I la resposta, un cop més, sembla ser que sí, és clar!

Programació del Festival

Elisa Pellacani (Reggio Emilia, Itàlia), és llicenciada en Història de l'Art (Universitat de Parma); treballa en comunicació visual a través la fotografia i la il·lustració. A la coordinació de projectes editorials apropa la producció d'edicions limitades i la realització de joies en exemplars únics. Organitza amb l'Associació ILDE el Festival del Llibre d'artista i la petita edició, mentre amb l'Escola Itinerant del Llibre proposa cursos per a la pràctica de tècniques gràfiques. Desenvolupa investigacions en la producció artística amb una mirada antropològica (Universitat de Barcelona). Des de fa més de deu anys, viu i treballa entre la seva ciutat d'origen i Barcelona, ​​on ofereix cursos en centres públics i particulars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!