divendres, 27 de febrer del 2015

Viu experiències “doobles” a la ciutat dels volcans

El cap de setmana del 27 i 28 de febrer i 1 de març viu experiències “doobles” a la ciutat dels volcans, Olot.

Amb una tercera edició d'Olotx2, la capital de la garrotxa ofereix una campanya de promoció que s'ha consolidat amb èxit i que consisteix en oferir el descomptes al 50% o el doble al preu d'un. Durant aquests dies, 35 allotjaments de la zona (hotels, pensions, apartaments turístics i cases de turisme rural) posaran a la venda 600 places oferint una nit a meitat de preu o dues habitacions al preu d'una. També els establiments de restauració oferiran 2x1 en menús, esmorzars, berenars o tapes.

Enguany, la cultura també té lloc durant la jornada. El 28 de febrer podràs escoltar música al carrer i l'1 de març es realitzarà el nou espectacle del Club Súper 3 "Somnis". Finalment, el comerç d'Olot també s'uneix a les promocions i tindràs la possibilitat de donar una volta per la botiga al carrer durant dissabte i diumenge al matí.

Per accedir a les promocions i informar-te de les activitats i establiments participants pots consultar al web Olotx2.

Descomptes, promocions i activitats gratuïtes són algunes de les propostes que s’oferiran amb la intenció de promocionar Olot i la Garrotxa com a destinació turística i comercial de qualitat.

I què més puc visitar?

A banda de gaudir del bonic paisatge olotí, que és d’una bellesa innegable, us recomanem una passejada pel nucli d’Olot: caminar sota els grans plataners del firal, visitar l’església de Sant Esteve, sentir el silenci del claustre del Convent del Carme o visitar algun dels interessants Museus d’Olot, com és el Museu dels Volcans, el Museu dels Sants o la Casa Museu Can Trincheria.

S'hi us arribeu a la ciutat, no deixeu de tastar els famosos embotits, així com el tortell d’anís, la coca de llardons o adquirir una ratafia elaborada a la Garrotxa.

Podeu trobar més informació d'Olot i la comarca a l'espai de Guies de Viatge de la Biblioteca o al web de turisme Olot.

Guies de viatge:
Revista de Turisme:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!