dilluns, 2 de setembre del 2013

Setmana del llibre en català 2013


Del 6 al 15 de setembre de 2013, es celebra la Setmana del Llibre en Català, i la biblioteca s'hi ha sumat amb l'activitat que es porta a terme a diverses biblioteques públiques de la província de Barcelona: "On són els llibres recomanats?"

Es tracta de buscar entre els llibres de la biblioteca aquells que portin un cercle amb el text "Sóc el llibre recomanat".

Quan trobis els tres llibres, envia un correu electrònic a secretaria@lasetmana.cat. Indica-hi el teu nom, l'edat, els títols dels llibres, el nom de la Biblioteca i la seva població. Entraràs en el sorteig de rutes literàries de La Setmana del Llibre en Català.

Busca els llibres recomanats a la Biblioteca! N’hi ha tres i porten el cercle!

Què és la Setmana del llibre en català?

La Setmana del Llibre en català és una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes, donant visibilitat al llibre i a les publicacions periòdiques en català. També compta amb la col·laboració de les biblioteques públiques i entitats culturals que dinamitzen i faciliten l'accés a la cultura i posa, molt especialment, l'accent en facilitar l'accés als fons editorials, alhora que és un espai per presentar les darreres novetats i oferir eines de foment i recomanació lectora.

La Setmana dóna l'oportunitat de recuperar antics fons editorials i descobrir editorials i llibreries, a més ofereix un extens programa d'activitats amb tertúlies, lectures en veu alta, espectacles, cites amb entitats,...

Us animem a participar-hi!

Més informació sobre la Setmana del llibre en català

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!