dilluns, 15 d’octubre del 2012

Presentació del llibre "Paraísos a ciegas"


El poeta i crític literari masnoví Juan Antonio Masoliver Ródenas presentà i llegí el passat dimecres dia 10 d'octubre uns quants fragments del seu darrer llibre, Paraísos a ciegas, que representa un pas definitiu en la recerca estètica de la seva obra poètica i la seva consolidació com un dels autors més destacats de l'Estat espanyol.

Juan Antonio Masoliver Ródenas (Barcelona, 1939) ha estat catedràtic de literatura española i llatinoamericana de la Universitat de Westminster, Londres. És crític literari de La Vanguardia de Barcelona.




Una àmplia recopilació dels seus articles i assaigs sobre literatura mexicana i espanyola ha estat recollida a Las libertades enlazadas (2000) i Voces contemporáneas (Acantilado, 2004), respectivament. Com a narrador, ha publicat els llibres de relats La sombra del triángulo (1996), La noche de la conspiración de la pólvora (Acantilado, 2006) i La calle Fontanills (Acantilado, 2010), i les novel·les Retiro lo escrito (1988), Beatriz Miami (1991) i La puerta del inglés (Acantilado, 2001).

Ha traduït, entre d'altres, Cesare Pavese, Giorgio Saviane, Carson McCullers, Djuna Barnes y Vladimir Nabokov.

La seva obra poètica ha estat recollida a Poesía reunida (Acantilado, 1999), La memoria sin tregua (Acantilado, 2002) i Sònia (Acantilado, 2008).

Al catàleg Aladí podeu trobar l'obra que teniu disponible d'aquest autor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!