dilluns, 17 d’octubre del 2011

Dia de la Biblioteca 2011

Des del 1997, cada 24 d'octubre es commemora el Dia de la Biblioteca. La iniciativa sorgeix de la Asociación Española de Amigos del Libro Infantil y Juvenil, amb el suport del Ministeri de Cultura, a través de la Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques, en record de la destrucció de la Biblioteca de Sarajevo, incendiada el 1992 durant el conflicte balcànic.

La iniciativa va néixer per traslladar a l'opinió pública la importància de les biblioteques com a lloc de trobada dels lectors de totes les edats amb la cultura, i com a instrument de millora per a la formació i de la convivència humana.

Cada any es realitza un cartell per a la commemoració. Aquest any, la il·lustració és obra d'Elena Odiozola i el text, de l'escriptor Patxi Zubizarreta.

La Biblioteca Joan Coromines del Masnou vol celebrar aquesta diada col·laborant amb la Marató de TV3 i us convida a la conferència "Regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits”.

També al llarg de tot el dia us regalarem la guia de recursos del Maresme, enguany titulada "Com ens diem al Maresme?" i una bossa de la Biblioteca.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!