diumenge, 12 de setembre del 2010

Nou portal de cultura catalanaPassat l'estiu, tornem a la feina amb forces renovades i amb molta il·lusió. Per començar, us volem recomanar un nou portal que la Generalitat ha posat en marxa per centralitzar tota la informació sobre cultura catalana: www.culturcat.cat.

Els continguts d'aquest web es presenten en cinc idiomes i inclouen 500 articles, 180 audiovisuals i 2.000 fotografies. S’hi ofereix informació de 12 àmbits temàtics: Literatura, Arts visuals, Gastronomia, Arts escèniques, Llengua, Història, Cultura popular, Ciència, Cinema, Pensament, Música i Mitjans de comunicació. El web compta amb un cercador intel·ligent que mostra el resultat de la cerca conjuntament amb altres possibles informacions d’interès per la seva proximitat temàtica, cronològica, geogràfica o conceptual.

El contingut ha estat determinat per diferents consells d’experts, que han decidit quins eren els temes que el portal havia de tractar i n’han verificat la informació. El portal també serà present a les xarxes socials a través de Facebook, Twitter i blocs culturals. Us animem a utilitzar-lo per tal d'estar al dia del que es cou al món de la cultura al nostre país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!