La Biblioteca

La Biblioteca Joan Coromines és un servei públic municipal obert a tothom i té el compromís de satisfer les necessitats informatives, educatives, culturals i de lleure de la ciutadania del Masnou.

Inaugurada l’any 1998, està situada a la segona planta de l’Edifici Centre, punt neuràlgic i comercial del municipi. L’any 2011 es remodela i amplia fins a ocupar un espai de 2.114 metres quadrats.

El carnet

El carnet de la biblioteca és la targeta que t’identifica com a persona usuària de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. Permet utilitzar aquells serveis de la biblioteca que necessiten identificació.

Els catàlegs

El Catàleg Aladí permet accedir al fons de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. També facilita serveis com: consulta de dades personals, renovacions del préstec, reserva de documents i ordinadors, etc.: aladi.diba.cat

El Catàleg Atena permet accedir al fons de totes les biblioteques públiques de Catalunya. També facilita el servei nacional de préstec interbibliotecari: cataleg.atena.biblioteques.cat

Els serveis essencials de la biblioteca
  • Informació general
  • Préstec
  • Accés a internet i Wi-Fi
  • Visites guiades a la biblioteca
  • Activitats culturals i de foment de la lectura
  • Bústia de retorn de documents

Actualitat i notícies de la Biblioteca

Per a estar al dia de les novetats, activitats i possibles incidències en el servei, pots consultar la pàgina de la biblioteca a la Biblioteca Virtual (bibliotecavirtual.diba.cat) així com les nostres xarxes socials (@biblioelmasnou).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!