dijous, 7 de setembre del 2017

Ruta del vi DO Alella, nova edició

Vista des de les vinyes
La Festa de la Verema se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de setembre de 2017, però són moltes les activitats que pots trobar durant tot l'any relacionades amb el món de la vinya, el raïm i el vi.

El març de 2017 es va publicar la nova edició de la guia de la Ruta del Vi DO Alella, amb un format que inclou un mapa i un directori dels membres participants amb la informació de contacte i la seva localització: cellers, viticultors, botigues de vins, restaurants, vinoteràpia, oci temàtic, agències de viatges, bars de vins, serveis de tast, guies turístics, allotjaments i restaurants.

La Ruta del Vi DO Alella va néixer el 2016 i és un producte turístic que pretén afavorir tots els actius tangibles i intangibles que formen part del territori de la DO, utilitzant la cultura del vi com a fil conductor perquè el visitant visqui una experiència enoturística personalitzada i única.

Amb aquesta nova edició de la guia podràs descobrir el territori DO Alella, tastar els vins i gaudir de les propostes d’enoturisme que ofereixen els municipis de la DO Alella.

Una mica més sobre la DO Alella

Visita guiada
La Denominació d’Origen Alella es troba a tocar de Barcelona, és la més antiga i la més petita de Catalunya. Un petit oasi a cavall de tres comarques: el Maresme, el Vallès Oriental i el Barcelonès.

Inicialment, el territori de la DO Alella estava format per divuit municipis, entre els quals hi havia el Masnou, i actualment el territori ha crescut fins als vint-i-vuit municipis que en formen part. 

Podeu veure tots els municipis que formen part de la DO Alella al web del Consell Regulador Denominació Origen Alella

Per a més informació de la Ruta del Vi DO Alella, vegeu el web Enoturisme DO Alella.

I no us perdeu tota la informació de la Festa de la Verema al web de l'Ajuntament d'Alella.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!