dimecres, 17 de maig del 2017

2a Setmana de les Lletres

La Segona Setmana de les Lletres tindrà lloc enguany del 22 al 27 de maig

Aquesta segona setmana comença dilluns dia 22 amb un plat fort: l'escriptora Sílvia Soler ens visitarà per presentar el seu últim llibre Els vells amics, una de les novetats més rellevants d'aquest últim Sant Jordi. L'escriptora originària de Figueres porta més de trenta anys de carrera literaria amb èxits com 39+1, Petons de diumenge, L’estiu que comença o Un any i mig. Els vells amics, és una novel·la protagonitzada per cinc joves creatius i inquiets, estudiants de Belles arts que es coneixen en un viatge a París.

Dimecres 24 comentarem el clàssic de la literatura universal El vell i la mar, d'Ernest Hemingway, de la mà de l'escriptora i conductora habitual del Club de Lectura de la Biblioteca, Maria Carme Roca.

Dijous 25 estrenarem l'oferta de tallers per a adults amb un taller d'enquadernació que ha tingut ja molt bona rebuda. Amb l'enquadernadora Carme Biosca elaborarem una llibreta amb una funda a joc. Si en voleu saber més sobre aquesta artista, podeu visitar el seu bloc.

Pel que fa a les activitats familiars, estrenem la setmana el dimarts 23 amb un nou laboratori de lectura conduït per Mireia Córdoba. Sota el nom Alfabets bestiaris, escoltarem poemes dels bestiaris de Pere Quart i Josep Carner i pintarem un alfabet propi sobre diferents papers texturats i animarem les lletres amb ulls, boques i cossos per aconseguir un abecedari únic i original. Les inscripcions ja estan obertes, envieu-nos un correu a b.masnou.jc@diba.cat indicant nom complet de l'infant (a partir de 6 anys) i un telèfon de contacte.

Dimecres 24, simultàniament amb altres biblioteques, en el marc del nou projecte"Parcs i Biblioteques...naturalment", celebrarem el Dia Europeu dels Parcs amb l'activitat Dibuixa'm un parc!, en la qual un il·lustrador i una narradora ens explicaran un conte per acabar inventant-nos una nova història.

Divendres 26 tindrà lloc l'acte de lliurament dels XXIX Premis Goleta i Bergantí; com cada any, us esperem a la Sala Joan Comellas de l'Edifici Centre per acompanyar i aplaudir els guardonats.

Acabem la setmana dissabte 27 a les 11 h amb una hora del conte especial Roald Dahl, "El viatge d'en James", a càrrec de Teatre Aula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!