dijous, 20 d’abril del 2017

Especial Sant Jordi

Sant Jordi sempre és una diada molt especial i tot i que a molts de nosaltres ens encanta ramblejar amunt i avall i quedar-nos embadalits amb els carrers plens de gent, llibres i roses, també ens fascina viure una experiència una mica diferent aprofitant els actes i campanyes especials per aquest dia.

Les recomanacions d'avui us faran desconnectar una mica de la rutina i l'ambient de sempre... Això sí, la rosa i el llibre, que no faltin mai, i millor que sobrin que no pas que faltin!

  • Diàlegs de Sant Jordi: Del 20 al 22 d'abril, Barcelona Ciutat de la Literatura organitza diàlegs entre escriptors de fora i escriptors d’aquí, per apropar els autors i els lectors, els dos protagonistes del món del llibre. Els escriptors triats enguany han farcit una sòlida obra literària des de la discrepància cap als discursos oficials: els diàlegs giraran entorn de qüestions com ara el poder, la família, el sexe, la literatura o l’art. Vegeu més informació al web de l'Ajuntament de Barcelona.
  • Roses contra l'oblit: Amb l’eslògan “Per Sant Jordi, reescrivim la vellesa”, Amics de la Gent Gran llança la campanya Roses Contra l’Oblit 2017, amb la model Judit Mascó, gran amiga de l'entitat des de l'any 2000, per sensibilitzar sobre el perill d’estigmatitzar la vellesa. La recaptació de la venda de roses anirà destinada íntegrament a programes d’acompanyament a persones grans que viuen en soledat. Es posen a la venda 17.500 exemplars de roses solidàries, símbol que no oblidem a les persones grans. Entreu al web Amics de la Gent Gran i trobareu més informació dels actes i l'entitat. 
  • Portes obertes a la Biblioteca de Catalunya: El dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi, la Biblioteca de Catalunya obrirà les portes a tots els ciutadans, entre les 10 h i les 15 h. S’ofereixen visites guiades de grup i també visites lliures. També es poden veure exposicions i mostres que exemplifiquen els rics i diversos fons de la Biblioteca de Catalunya al llarg dels anys, així com petits concerts de pianola a la Sala Llevant de la Biblioteca. Vegeu tota la informació al web Biblioteca de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!